Prenovitev

ZAKAJ SO KLASIČNE KUHINJE NAJBOLJ POPULARNE

Klasične kuhinje še vedno veljajo za najbolj popularne, preprosto zato, ker ustvarjajo harmonično kombinacijo barv, materialov in čistih oblik. Ujemale se bodo z vašim stilom in hkrati zadovoljile potrebe vaše družine. Klasične kuhinje so večne in hkrati osvežujoče za vaš dom. Imajo preproste manjše detajle, barve iz nevtralnih barvnih palet in so odlične za tiste, ki si želite kuhinje, ki ne bo nikoli šla iz mode. Prav tako pa za tiste, ki si želite kuhati in živeti v njej dlje časa, saj veljajo za trajne. Narejene so tako, da vam prinesejo občutek topline. Hkrati pa lahko ustrežejo vsem okusom in stilom. Ni važno ali ste oblečeni za elegantno večerjo ali pa tako kot da boste pripravljali nedeljsko kosilo, stil klasične kuhinje se bo vedno ujemal z vašim življenjskim slogom.Klasične kuhinje

ZAKAJ IZBRATI KLASIČNO KUHINJO NATURA

Klasično kuhinjo Natura zaznamujejo zaobljene stranice elementov v topli češnjevi barvi. Barva češnje ima veliko pozitivnih učinkov. Češnja kot sadje ima številne terapevtske lastnosti. Že v antični Grčiji je veljalo za sveto sadje. Barva je polna optimizma. Barva se uporablja predvsem za klasično pohištvo in sodoben slog. Topla češnjeva barva daje kuhinji svetlost, značaj, občutek inovativnosti in čistosti. Prav tako pa češnjev les zagotavlja odlične rezultate tudi v smislu odpornosti. V kombinaciji z lakiranimi površinami pa tradicionalna barva češnje dobi še bolj sodobnejši odsev.

Možnost izbire kuhinje po meri pa vam omogoča, da si po vaših željah izberete elemente, ki vam najbolj odgovarjajo, kot so odprti regali, police, mize in razni dodatki. Prav tako vam omogočamo proste roke pri izbiri lak sijaja, saj imamo kar 24 izvedb v lak in mat sijaj obdelavi. Lak sijaj ponujamo vse od svetlejših barv – bela, peščena, magnolija, pa vse do temnejših – rjava, dimno siva in antracit. Možna je izbira tudi bolj živih barv, kot je to na primer koralno rdeča. Lak sijaj je enostaven za čiščenje, prostor naredi bolj odprt in tudi večji. Lak mat lahko izbirate v 13 različnih enobarvnih izvedbah. Lak mat pa daje bolj dramatičen videz, kuhinjo z značajem in eleganco. Mat zaključek skrije nepopolnosti kot so prstni odtisi, lise in druge nepravilnosti, saj zaradi pomanjkanja odbite svetlobe niso tako vidne. Odporen je na praske in je vzdržljiv. Pri odločitvi je vsekakor najbolj pomembno upoštevati, kaj je najbolj praktično za vas.

Klasična kuhinja Natura ima dolgo življenjsko dobo, ki je logična posledica kvalitete in trajnosti. V kuhinji je ena najbolj pomembnih stvari prav preglednost in možnost shranjevanja, kar pa vam kuhinja Natura prav gotovo zagotavlja. Nudi prav tako urejenost in čiste linije, ki vas popeljejo do udobja.

ZAKAJ IZBRATI KLASIČNO KUHINJO START

Našo kuhinjo Start prepoznate predvsem po preprosti liniji in čisti obliki. Če vam je pri srcu minimalizem, je ta kuhinja kot nalašč za vas. Minimalističen slog velja za priljubljen sodobni trend. Značilno je, da je v prostoru majhno število elementov, linije so preproste in mehke, oblike so geometrijske, večina kosov pohištva pa ima ostre vogale, barve ki se uporabljajo za dekoracijo so nevtralne in mirne. Kuhinja poudarja pomen vaših najljubših elementov, uživate pa lahko v kuhinjskem prostoru brez vizualne in materialne navlake.

Vrata in predali so iz iverala. Iveral je kompakten, lahek in cenovno ugoden. Kuhinjski pult te kuhinje pa je iz ultrapasa. Ultrapas se uporablja za obogatitev iverice. Prednosti ultrapasa so številne – je odporen, dobro prenaša vročino, je cenovno ugoden in je odlična alternativa lesu, steklu in kovinam, enostaven je za vzdrževanje, je nevtralnega vonja in  je neobčutljiv na kisline.

Svetujemo vam, da izberete kuhinjo Start, če so vam všeč jasne in ravne linije, preprostost elementov in enostaven dizajn. Kuhinja Start ponuja urejenost in prostornost ter minimalističen slog, ki je vse bolj moderen. Poleg vsega tega pa je kuhinja bolj cenovno dostopna.

ZAKAJ IZBRATI KUHINJO CLASSICO

Klasične kuhinjeVsi smo že vsaj kdaj bili na podeželju in ker imajo podeželske hiše prav poseben čar pristnosti, lahko svoje prostore opremimo s podeželskim slogom tudi, če ne živimo na podeželju. Če si želite podeželskega videza kuhinje, potem morate izbrati kuhinjo Classico. Podeželski stil vam bo zagotovo pričaral še bolj domač občutek ter več udobja, ki se navezuje na podeželsko estetiko. Kuhinja bo pričarala kontrast med novim in starim. Če iščete kvaliteto in brezčasnost, vam svetujemo, da si jo vsaj ogledate. Model kuhinje je lakiran in vsebuje kar 22 milimetrov debelo ličnico – zagotavljamo vam, da je to brezčasen in kakovosten model. Tudi pri tej kuhinji vam nudimo veliko možnosti glede izbire barve ličnic, barve stekla, imamo različne delovne površine in stranice/prekrivne plošče. Kuhinja ponuja tudi raznoliko izbiro ročajev. Za ročaje bi lahko rekli, da so majhen detajl, vendar pa lahko preoblikujejo celotno podobo vaše kuhinje. Izberete si lahko tudi različne stenske obloge, ki so v klasičnem in hkrati modernem slogu. Cilj vsakega, ki si izbira novo kuhinjo, pa je prav gotovo bolj udobno in lahkotno življenje v kuhinji. Ker je kuhinja Classico do potankosti premišljena, vam omogoča prav to. Njena kuhinjska oprema vam omogoča praktičnost, organiziranost in funkcionalnost.