Poslovnost

Vse več prenosnikov z dvema zaslonoma

 

Prenosniki z dvema zaslonoma so prihodnost! Vsaj tako pravijo nekateri. In zelo verjetno imajo prav. Z dvema zaslonoma na prenosniku imate lahko naenkrat odprtih dvakrat več informacij, kar pomeni, da lahko naredite več v krajšem času. Poleg tega je smiselno imeti en zaslon za delo in en zaslon za zasebno življenje. Tako ju lahko ločite in organizirate.

Pri prenosnikih z dvojnim zaslonom je en zaslon na vrhu in drugi spodaj. Zgornji zaslon je običajno primarni zaslon, spodnji pa se uporablja kot sekundarni monitor. Zaslona sta povezana s tečajem, ki vam omogoča, da ju odprete in uporabljate drug ob drugem ali ju zaprete za lažji transport. Večina prenosnikov z dvojnim zaslonom ima tudi zaslone na dotik za dodatno vsestranskost.

 

Prenosni računalniki z dvema zaslonoma so na voljo v različnih velikostih, od ultraprenosnih 13-palčnih modelov do večjih 17-palčnih različic. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med igralnimi napravami z zmogljivimi procesorji in grafičnimi karticami, ultra tankimi ultrabooki z dolgo življenjsko dobo baterije ali običajnimi napravami z idealnim razmerjem med velikostjo in zmogljivostjo.

 

Prenosni računalniki z dvema zaslonoma postajajo vse bolj priljubljeni in uporabnikom ponujajo številne funkcije in prednosti. Te naprave zagotavljajo več prostora na zaslonu kot tradicionalni prenosniki, kar omogoča večjo produktivnost in priročnost. Z dvema zaslonoma drug ob drugem lahko uporabniki preprosto preklapljajo med programi ali okni, ne da bi morali nenehno prilagajati položaj svojega prenosnika. En zaslon lahko uporabljajo tudi kot sekundarni zaslon, medtem ko delajo na glavnem zaslonu – kot nalašč za večopravilnost! Prenosni računalniki z dvema zaslonoma ponujajo tudi boljše kote gledanja in izboljšano barvno natančnost, zaradi česar so odlični za opravila, kot sta oblikovanje ali urejanje videa.

 

Druga velika prednost prenosnikov z dvema zaslonoma je njihova prenosljivost. Ker drugi zaslon napravi ne doda veliko mase, ti prenosniki ostanejo lahki in jih je enostavno prenašati – kot nalašč za v predavalnico ali pisarno. Poleg tega ima veliko teh modelov zložljivo zasnovo, ki vam omogoča prilagajanje kota in usmerjenosti obeh zaslonov glede na vaše potrebe.

 

Prenosni računalniki z dvema zaslonoma ponujajo vrsto možnosti povezovanja, ki so odlične za tiste, ki potrebujejo dodatno prilagodljivost pri povezovanju svojih naprav. Z vključenimi vrati USB-C, izhodnimi vrati HDMI in čitalniki kartic SD lahko uporabniki enostavno povežejo kamere, zunanje monitorje in druge zunanje naprave. Poleg tega so seveda modeli opremljeni z vgrajeno podporo za Wi-Fi in Bluetooth, kot običajni prenosniki – kot nalašč za pretakanje vsebine iz vašega telefona ali tablice neposredno na oba zaslona.

prenosnik asus

Prenosnik Asus ZenBook 17 Fold OLED je eden od novincev na trgu prenosnikov z dvojnim zaslonom. Ta naprava je opremljena z velikim 17-palčnim zaslonom, ki se zloži kot knjiga in uporabnikom nudi izjemno veliko delovno površino. Zaslon OLED ponuja osupljivo kakovost slike in osupljive barve, zaradi česar je popoln za ustvarjalne profesionalce ali vse, ki želijo najboljšo možno kakovost slike. Poleg tega vam zložljiva zasnova prenosnika omogoča preprosto prilagajanje kota in usmerjenosti obeh zaslonov glede na vaše potrebe.

 

Prenosnik ZenBook 17 Fold OLED poganja procesor Intel Core i7 8. generacije in je opremljen s 16 GB RAM-a in 512 GB SSD. Vsebuje tudi grafiko Nvidia GeForce GTX 1050, ki zagotavlja nemoteno delovanje tudi pri izvajanju intenzivnih nalog, kot je igranje iger ali urejanje videa. Druge funkcije vključujejo vrata USB 3.1 Type-C, izhodna vrata HDMI in čitalnik kartic SD. Prenosnik ima tudi vgrajeno podporo za Wi-Fi in Bluetooth, kar vam omogoča preprosto povezovanje naprav, ne da bi morali brskati po kablih. Če iščete zmogljiv in vsestranski prenosnik z dvema zaslonoma, je Asus ZenBook 17 Fold OLED odlična izbira.

 

Še en prenosnik z dvojnim zaslonom, po katerem se lahko ozrete, je Lenovo ThinkBook Plus G3. ThinkBook Plus G3 poganja procesor Intel Core i7 8. generacije in je opremljen s 16 GB RAM-a in 1 TB HDD. Vsebuje grafiko AMD Radeon Vega 8, ki zagotavlja nemoteno delovanje tudi pri izvajanju intenzivnih nalog. Druge funkcije tudi pri tem modelu vključujejo vrata USB 3.1 Type-C, izhodna vrata HDMI in čitalnik kartic SD.

 

Ne glede na to, ali ste študent, ki potrebuje več prostora na zaslonu za večopravilnost, ali profesionalec, ki išče boljše kote gledanja in izboljšano barvno natančnost, so najboljši prenosniki z dvema zaslonoma prava izbira. S svojo prenosljivostjo, povezljivostnimi možnostmi in izboljšanimi funkcijami za produktivnost ti računalniki ponujajo resnično edinstveno računalniško izkušnjo, ki se ne more kosati z nobenim drugim prenosnikom. Torej, kaj še čakate? Pripravite se na prihodnost – čas je za nadgradnjo na prenosnik z dvema zaslonoma!

Dodaj odgovor