Popolna zapora ceste v Strmci in Groharjevem naselju (03.10.2013)

Obveščamo udeležence v prometu, ki se vozijo na relaciji Selška dolina - Kranj in obratno, da je zaradi podora cestišča lokalna cesta Bukovica – Čepulje v naselju Strmca zaprta za ves promet. Sanacija usada bo predvidoma trajala teden dni oziroma do preklica.

Ob sanaciji plazu na strmem ovinku v Strmici na se je zaradi razmočenega ilovnatega terena in nedavnega deževja sesedla cesta, tako da namesto dosedanje polovične zapore, velja popolna zapora ceste.
S strokovnjaki geologi bomo preveril stanje na terenu in v najkrajšem možnem roku spet vzpostavili polovično prevoznost ceste. Do takrat pa velja popolna zapora ceste.
 

 


Zaradi rekonstrukcije ceste je vzpostavljena popolna zapora za ves promet tudi na lokalni cesti Groharjevo naselje - Sveti Duh, na odseku od kapelice v Groharjevem naselju do hišne številke 75. Obvoz je označen s prometno signalizacijo in poteka na relaciji Groharjevo naselje - Papirnica - Gorajte.
 

 

V naselju Podlubnik potekajo zaključna gradbena za izgradnjo kanalizacije. Predvidene cestne zapore bodo trajale še do konca naslednjega tedna. 

 

© Odvajanje in čiščenje odpadnih voda v porečju Sore, 2011